WELCOME AND HAVE FUN

Thursday, January 14, 2010

HASIL KERJA ANAK


Inilah hasil kerja anak yang duduk di rumah tanpa kawan ... Bila boring ade je kerja nak dibuat...
SiIfan ni suka pada kenderaan jadi semua permainannya disusun...maybe dia selalu nampak jalan selalu sesak je time balik kampung especially bila balik KEDAH...
Dia tentu tension kan....

Bayangkan la berapa panjang tapi dia suka. Ifan ni seorang yang peka.... kalau sikit terenjak kereta tu tentu dia perasan.....jadi.....Kalau dia buat kerja, tak boleh ganggu....mahu dia nak marah....ikut abah dia kot....
tapi bila dilihat, wah....hasilnye cantik juga....Moga bila dia besar dia dapat tengok hasil kerja dia....

No comments: